Så er Give tilbage på 1. pladsen i Jyllandsserie 2

image
Vores LokalAvis
30. september 2024 kl. 07:47
Stensikker sejr på 6-0 i søndagens kamp mod Bramming

Søndagens hjemmekamp over Bramming i jyllandsserien 2 endte med en stensikker 6-0 sejr til Give Fremad, som nu har vundet tre kampe i træk med en målscore på 15-1. Med sejren overtager Give 1. pladsen i rækken fra Aabenraa.

Det blev en forrygende festdag på Waldstadion søndag eftermiddag, da Give Fremads jyllandsserie tog imod rækkens nr. 3 fra Bramming. Efter to flotte sejre over henholdsvis Odder (4-1) og Sønderborg (5-0) skulle Give forsøge at følge op på den flotte stime. Og det lykkedes i den grad, da Give endnu engang leverede en målfest, og sendte gæsterne hjem med med et 6-0 nederlag, efter en sikker 3-0 føring ved pausen. I løbet af kampen kom der desværre også en lidt ond stemning, da Bramming tydeligvis var frustrerede. Både hjemmeholdet og udeholdet savnede i den periode af kampen en mere  konsekvent linje fra dommeren. Det endte med at Give´s assisstenttræner Jesper Jochumsen i det 76. minut kom op i det røde felt, hvilket han indkasserede et rødt kort for.