Hattrick af Kris Larsen i 4-1 sejr

image
19. september 2024 kl. 09:37
Efter nederlag til FC Horsens, kom Give stærkt igen med stor sejr over Odder

Tirsdag aften fik Give´s jyllandsseriehold en flot genoprejsning med en 4-1 sejr på udebane i Odder. Et skades- og afbudsramt Givehold skulle positivt videre efter det irriterende og unødvendige 2-1 nederlag i lørdagens kamp mod FC Horsens.

Givetræner Kasper Bach-Jensen udtaler: "Vi kommer godt ud og gutterne arbejdede knaldhårdt. Vi kommer også foran 1-0 efter 9 minutter ved Kris. God start, men Odder får udlignet 6-7 minutter senere. Vi går til pause med 1-1, og kommer stærkt ud til 2. halvleg. VI får her lukket ned for deres farlige venstrekant takket være godt arbejde af Simon Vilstrup. Allerede efter 1 min. Spil bringer Kris os på 2.1 på et brag af et mål. Vi sætter unge Hugo Fraulo ind på midtbanen efter en times spil, og han leverer rigtig fint.