Give´s JS på en 2. plads i rækken efter 4-0 sejr over Sædding Guldager

image
Vores LokalAvis
11. september 2024 kl. 09:06
Et flot hattrick af Jakob Kristensen slog sejren helt fast

Det væltede ned med regn tirsdag aften på Give Stadion, da Gives jyllandsseriehold slog Sædding Guldager med 4-0. Det første mål faldt allerede i det 6. minut, med efterfølgende mål nummer 2 i det 8. minut.

Give havde fuld kontrol over hele kampen, og tillod ikke gæsterne ret meget på den offensive konto, og Give kunne derfor for 2. kamp i streg forlade banen uden en scoring mod sig. Med mål af Jeppe Jørgensen og et flot hattrick af Jakob Kristensen og en stræk defensiv spille Give sig med sejren op på 2. pladsen i rækken.

Give spiller næste kamp på lørdag den 14. september klokken 13.00 – igen på hjemmebane – mod FC Horsens. Det bliver en topkamp mod rækkens nr. 2 fra Give, og rækkens nr. 3 fra Horsens.