Give´s JS Herrer er færdige i pokalen

image
04. september 2024 kl. 10:31
Holdet kæmpede bravt, men Skive 2. div var for stor en mundfuld

Skive fra 2. division blev endestationen for Give Fremads pokaleventyr i denne omgang. Trods en meget flot tilskuere opbakning (tak til alle fremmødte) gjorde Skive kort proces og vandt 5-0 efter en 2-0 føring ved pausen.

Efter flot indløb med nogle af klubbens smilende ungdomsspillere flankerende de to holds spillere, blev kampen fløjtet i gang. Gæsterne viste sig hurtigt som et løbevilligt og teknisk godt hold, der kombinerede i højt tempo. I det 12. minut fik gæsterne et frispark 4 meter udenfor feltet, og den mulighed udnyttede Skives anfører Christian Kudsk, der tidligere har spillet 1. division i Thisted og Kolding IF. Med et teknisk veludført spark, sendte han bolden i nettet til en 1-0 føring. Bare 5 minutter efter var samme Kudsk på spil igen med et flot langskudsmål til en 2-0 føring.

Man frygtede at hjemmeholdet nu ville kaste håndklædet i ringen, men de grønne holdt stand mod de velspillende blå-gule, der kunne gå til pause med "kun" en 2-0 føring. Efter pausen viste sig det samme billede - Skive meget på bolden og Give i den reagerende rolle. I det 82. minut lukkede Skive kampen med den sidste scoring til 5-0.