image
Vores LokalAvis
26. august 2024 kl. 08:52
Give´s JS slog topholdet Aabenraa BK med 3-1

Den evige fightende midtbanespiller Peter Christensen blev, før søndagens jyllandsseriekamp mod topholdet fra Aabenraa BK, hædret for 300 kampe for Give Fremad´s 1. hold. Og holdkammeraterne sørgede for den helt perfekte jubilæumsgave til Peter ved at besejre topholdet 3-1.

Give storspillede fra kampens start og hele 1. halvleg, der dannede grundlag for sejren. Først nettede Simon Vilstrup Sandalgaard til 1-0 efter blot 7 minutter på oplæg fra Jakob Kristensen, og efter 25 minutter kunne Jakob selv score målet til 2-0. Topholdet Aabenraa var i den periode stort set ikke til stede på banen, og værre blev det for gæsterne, da Kristoffer Larsen i det 30. minut bragte Give foran 3-0, der også var pauseresultatet.

I 2. halvleg mistede Give noget momentum i kampen, og der sneg sig en del fejlafleveringer ind i opspillet. Gæsterne fik reduceret i det 64 minut, men nærmede kom gæsterne ikke. Sidste halvdel af kampen blev mere hektisk end det var flot fodbold, men Give kørte sejren ret sikkert hjem.