image
Vores LokalAvis
21. oktober 2024 kl. 07:25
Give stadig nr. 1 efter skuffende 3-4 nederlag til Odder i lørdags

Give Fremad JS kunne have fejret oprykning til JS 1 i lørdags, men det skete ikke. En katastrofal start på kampen, hvor Give-holdet på ingen måde gav det nedryknings plaget Odder-hold nogen modstand gjorde, at udeholdet kunne bringe sig foran 3-0 allerede efter 12 minutter. Denne mentale og sportslige mavepumper fik Givetræner Kasper Bach-Jensen til at reagere i det 18. minut, hvor den ellers i ugen op til kampen sygdomsramte Jeppe Jørgensen kom på banen i stedet for Simon Vilstrup – en holdtaktisk manøvre, der skulle give hjemmeholdet overtaget på midtbanen mod et sprudlende og flot fightende Odderhold, der naturligvis kørte i et helt nyt gear efter den hurtige chokføring på 3-0. Den mentale nedtur kom, da Odder i det 60. minut meget let kunne spille sig gennem Gives defensiv og score til 4-0.

Give fik dog lidt oprejsning, da de i det 90. minut kunne score til 3-4, og pressede da også hårdt på for det udlignende mål, som desværre dog ikke kom, og så kunne gæsterne juble over en sejr på udebane mod rækkens nr. 1.

Samtidig med denne nedtur på Give Stadion blev der ivrigt holdt øje med kampen mellem Bramming-Sædding/Guldager og Egen-Aabenraa. Da disse 2 kampe begge endte 0-0 kunne Give på mirakuløs vis beholde 1. pladsen i rækken inden sidste spillerunde, hvor Give Fremad søndag skal til Sædding/Guldager, der indtager rækkens 3. plads. Scenariet for sidste spillerunde er ret enkel: Hvis Give vinder i Sædding, så bliver de nr. 1 og rykker direkte op i JS 1.Og det er nok påkrævet, idet nr. 2 fra Aabenraa har en hjemmekamp mod FC Sønderborg, der er definitivt rykket ned.