Serie 1 Kvinder har afsluttet en fin sæson, men pokalkamp venter

image
25. juni 2024 kl. 07:42
Holdet tabte sidste kamp ude mod Ribe, men er klar til fight i pokalen

Søndag spillede Serie 1 Kvinder mod oprykningskandidaterne fra Ribe på Blue Water Arena i Esbjerg. Give-holdet må sande, at det gælder om at være klar fra start, for Ribe scorede 2 hurtige mål i starten af kampen, og den var svær at komme tilbage på. Selvom Thea reducerede til 1-2 i det 38. minut, og kampen blev mere lige i 2. halvleg, så lykkes det ikke Give, at komme tilbage fra chokstarten. Med sejren sikrede Ribe sig oprykningen til Jyllandsserien.

Give Fremad´s kvinder kan se tilbage på en godkendt sæson sluttende på en 3. plads med 14 point, men frem for alt har holdet vist humør og positiv energi i hele sæsonen.

Nu står den så på pokalkampe (forhåbentlig i flertal), og den første kamp spilles i aften (tirsdag) på Give stadion kl 18.30 - KOM OG STØT HOLDET.